KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

DYREKTOR SZKOŁY

Katarzyna Zatorska

WICEDYREKTOR SZKOŁY

Grzegorz Jurgielaniec

EDUKACJA WCZESNOSZKOLNA

Katarzyna Grotek

Beata Czech

Danuta Drożdżyńska

Agnieszka Fladrowska

Urszula Jasiak

Dominika Płoszajska

JĘZYK POLSKI

Anna Kifer

Marzena Janota

MATEMATYKA

Wioleta Udalska

Magdalena Wiercioch

HISTORIA

Urszula Weber

PRZYRODA

Ilona Błazińska

GEOGRAFIA

Ilona Błazińska

BIOLOGIA

Ewa Franaszczyk

CHEMIA

Ewa Franaszczyk

FIZYKA

Tomasz Kosiacki

JĘZYK ANGIELSKI

Edyta Przybył

Wioletta Królak

JĘZYK NIEMIECKI

Emilia Maruszewska 

RELIGIA

Jadwiga Ryndak

Joanna Duniec

MUZYKA

Paulina Brola

PLASTYKA

Paulina Brola

TECHNIKA

Marcin Augustyniak

INFORMATYKA

Marcin Augustyniak

WYCHOWANIE FIZYCZNE

Jolanta Domańska

Paweł Tomczak

WIEDZA O SPOŁECZEŃSTWIE

Urszula Weber

EDUKACJA DLA BEZPIECZEŃSTWA

Marcin Augustyniak

WYCHOWANIE DO ŻYCIA W RODZINIE

Ewa Franaszczyk

ETYKA

Anna Ciołkowska

DORADZTWO ZAWODOWE

Edyta Przybył

BIBLIOTEKA

Małgorzata Juszczak - Tazbir

PEDAGOG

Monika Trojak-Grochowska

PSYCHOLOG

Aleksandra Bugaj

ŚWIETLICA

Anna Ciołkowska

Agata Mróz

Anna Wielińska