KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

 EDUKACJA WCZESNOSZKOLNA

Katarzyna Grotek

Beata Czech

Danuta Drożdżyńska

Agnieszka Fladrowska

Urszula Jasiak

Dominika Płoszajska

 JĘZYK POLSKI

Anna Kifer

Marzena Janota

Wioletta Królak

MATEMATYKA

Krystyna Przygoda

Edyta Garnys

Magdalena Jakubaszek

Anna Dziełak

 HISTORIA

Urszula Weber

 PRZYRODA

Ilona Krych

Ewa Franaszczyk

 GEOGRAFIA

Ilona Krych

 CHEMIA

Ewa Franaszczyk

 FIZYKA

Tomasz Kosiacki

 JĘZYK ANGIELSKI

Edyta Przybył

Wioletta Królak

 JĘZYK NIEMIECKI

Emilia Maruszewska 

 RELIGIA

Jadwiga Ryndak

Marzena Janota

Joanna Duniec

 MUZYKA

Mioduszewska-Zientara Agnieszka

 PLASTYKA

Janusz Kotlewski

 TECHNIKA

Marcin Augustyniak

 INFORMATYKA

Marcin Augustyniak

Edyta Garnys

 WYCHOWANIE FIZYCZNE

Jolanta Domańska

Paweł Tomczak

 WIEDZA O SPOŁECZEŃSTWIE

Magdalena Matuszewska

 EDUKACJA DLA BEZPIECZEŃSTWA

Rafał Lorek

 WYCHOWANIE DO ŻYCIA W RODZINIE

Jadwiga Ryndak

 ETYKA

Anna Ciołkowska

 BIBLIOTEKA

Małgorzata Juszczak - Tazbir

 PEDAGOG

Monika Trojak-Grochowska

 PSYCHOLOG

Magdalena Miksa

 ŚWIETLICA

Anna Wielińska

Dominika Płoszajska

Agata Mróz