KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Certyfikaty

  • Certyfikat Sieci Szkół Promujących Zdrowie Województwa Łódzkiego 
  • Certyfikat Szkoły Przyjaznej Uczniom z Dysleksją
  • Certyfikat uczestnictwa w Ogólnopolskim Sprawdzianie Kompetencji Trzecioklasisty z Operonem, zorganizowanym w roku szkolnym 2008/2009
  • Certyfikat uczestnictwa w Próbnym Sprawdzianie Szóstoklasisty z Operonem, zorganizowanym w roku szkolnym 2008/2009 
  • Certyfikat potwierdzający udział w I edycji programu "Klub Bezpiecznego Puchatka" w roku szkolnym 2009/2010 
  • Certyfikat Szkoła z klasą 2.0 - uczymy i uczymy się z TIK w roku szkolnym 2011/2012
  • Certyfikat uczestnictwa w Akademii Przyszłości
  • Certyfikat "Bezpieczne wakacje"