KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

2017/2018

Rok szkolny 2017/2018

Konkursy przedmiotowe

Laureaci

 Ogólnopolski Konkurs Historyczny

„Historia polskich symboli narodowych:

herby, hymny, chorągwie, flagi…”

Krystian Rudkiewicz 6a

V Międzyszkolny Konkurs Literacki

„Porozmawiaj z babcią lub dziadkiem

o zabawkach z ich dzieciństwa”

Nina Olejnik 6a

Dominika Krawczyk 5a

I Miejsce

 

II Międzyszkolny konkurs

„Ekologiczny stroik świąteczny”

Maksymilian Lacki 5b

Międzyszkolny konkurs plastyczny

Kartka dla Mikołaja

Amelka Dymecka

 

II Miejsce

XII Międzyszkolny Konkurs Poezji Religijnej

Zuzanna Musiałek Ib

Malwina Bardak III

XI Turniej Recytatorski

„Poezja sercu bliska. Dialog poetów”

 

Nikola Kozłowska 7b

 

II Międzyszkolny konkurs

„Ekologiczny stroik świąteczny”

 

Joanna Tomczak 6a

 

VII Międzyszkolny Konkurs Czytelniczy

Nina Olejnik 6a

 

 

Międzyszkolny Konkurs Wielkanocny

 

„Pisanka”

 

 

Amelia Dymecka

 

Barbara Stopczyk

 

 

III Miejsce

 

II Międzyszkolny konkurs

„Ekologiczny stroik świąteczny”

 

Maja Różycka 6b

 

VII Międzyszkolny Konkurs Czytelniczy

 

Dominika Krawczyk 5a

 

XII Międzyszkolny Konkurs Poezji Religijnej

 

Weronika Kulikowska IIa

Dominika Krawczyk Va

 

XI Turniej Recytatorski

„Poezja sercu bliska. Dialog poetów”

 

Dominika Krawczyk 5a

 

 

Międzyszkolny Konkurs Wielkanocny

 

„Pisanka”

 

Tamara Waziączak

 

Nikola Rogalska

 

 

IV miejsce

 Międzyszkolny konkurs wiedzy o bezpieczeństwie

Mój przyjaciel Bezpieczniaczek

 

Z. Górajsk

M. Bardek

M. Szulc

wyróżnienie

XII Międzyszkolny Konkurs Poezji Religijnej

 

Zosia Górajska

XI Turniej Recytatorski

„Poezja sercu bliska. Dialog poetów”

 

Amelia Sowa 5b

Jakub Majek 7b

Międzyszkolny konkurs wiedzy o bezpieczeństwie

Mój przyjaciel Bezpieczniaczek

(za maskotkę)

Z. Górajsk

M. Bardek

M. Szulc

Międzyszkolny konkurs plastyczny

Kartka dla Mikołaja

 

Malwina Bardak

Wojciech Krawczyk

Nikola Starzyńska

 

II Międzyszkolny konkurs

„Ekologiczny stroik świąteczny”

Klaudia Nowak 6b

Kacper Nowak 6b

Mateusz Hahn 7b

Piotr Pawlak 4b

Dominika Krawczyk 5a

Nina Olejnik 6b

Ida Wawrzyniak 7b

Damian Sołtys 6b

Natalia Piechota 7b

Maciek Dudek 6b

Julia Szczupak 6b

Dominik Soja 6b

Maciej Nawrotkiewicz 7a

 

Międzyszkolny Konkurs Wielkanocny

„Pisanka”

Zuanna Musiałek 1b

 

Zawody sportowe

IV MIEJSCE W ŁODZI

w Igrzyskach  Dzieci w Unihokeju

 

Cynkier Bartek 5b

Pawlak Piotr 5b

Biegański Adam 5b

Karmazyn Jakub 5a

Gajewski Franek 5a

Krakowiak Edwin 6a

Sołtys Damian 6b

Nowak Kacper 6b

Dudek Maciej 6b

Leśniewski Igor 6a

Kośla Alan 6b

Karaszkiewicz Marcel 7b

 

V MIEJSCE

w Wojewódzkim Turnieku Unihokeja Szkół Podstawowych

"Unihokej Uczy, Bawi i Wychowuje"

 

Pawlak Piotr 5b

Biegański Adam 5b

Krakowiak Edwin 6a

Nowak Kacper 6b

Dudek Maciej 6b

Leśniewski Igor 6a

Kośla Alan 6b

Karaszkiewicz Marcel 7b

Stadnicki Kacper 6a

Stadnicki Oskar 6a

Soja Dominik 6b

Lenczewski Max 4a

 

Konkursy szkolne

I MIEJSCE

Konkurs recytatorski dla uczniow klas II-IV

Martyna Kamińska IIa

 

Konkurs Plastyczny dla klas I-III "Bezpieczne zabawy zimowe"

Malwina Bardak IIIb

Nikola Rogalska Ib

 

II MIEJSCE

 

Konkurs recytatorski dla uczniow klas II-IV

Maciej  Gogołkiewicz IVa

 

 

Konkurs Plastyczny dla klas I-III "Bezpieczne zabawy zimowe"

 

Wojciech Krawczyk IIIb

Zofia Górajska IIIb

 

III MIEJSCE

 

Konkurs recytatorski dla uczniow klas II-IV

Maciej  Mrówka IVa

Konkurs Plastyczny dla klas I-III "Bezpieczne zabawy zimowe"

Nina Muszyńska IIa

 

WYRÓŻNIENIE

Konkurs recytatorski dla uczniow klas II-IV

Nina Polit IIIa

Malwina Bardak IIIb

Maria Kośmider IVa

 

Konkurs Plastyczny dla klas I-III "Bezpieczne zabawy zimowe"

Joanna Jaworska IIIB

Weronika Kulikowska IIA

Jakób Urbaniak IIa

Oliwia Kozak-Jedrysiewicz IIa